Skip to content

Despre noi

WWW.SPINNINGSHOP.RO

SPINNINGSHOP.RO SRL

 

Ma numesc Ionescu Claudiu, multi dintre voi ma stiu pentru perfectionismul cu care am reusit sa realizez 2 proiecte foarte cunoscute in Romania si anume:

1. Cel mai activ si prietenos forum dedicat pescuitului rapitorilor inca din 2015: www.spinningclub.ro , un loc dedicat atat incepatorilor, veteranilor, pescarilor amatori dar si de competitie. Un loc unde putem invata impreuna, povestim, legam prietenii si suntem o comunitate in adevaratul sens.

2. Magazinul online (2016) de asemenea dedicat pescuitului la rapitori: www.spinningshop.ro  unde am incercat cu succes sa ofer alternative celor care cautau produse ce nu se gaseau in Romania sau erau la preturi ridicole. In prezent suntem magazinul online cu cele mai bune preturi dar si cele mai mari vanzari in domeniul sonarelor si motoarelor electrice de la branduri premium: Humminbird, Minn Kota, Garmin, Lowrance si Raymarin dar si exclusivitati pe piata autohtona: BoatBuckle, SeaGuide si in mod cert multe altele ce vor urma. 

 Cheia succesului celor 2 proiecte este seriozitatea, orientarea in mod cinstit catre pescarul roman si catre client dar si determinarea cu care veti beneficia de ajutor, consiliere si suport tehnic atat inainte cat si dupa achizitionarea produselor. Nu le stiu pe toate si invat zilnic pe baza experientelor voastre, dar ce va garantez este ca fac tot posibilul sa consiliez si sa va rezolv nedumeririle si problemele in materie de pescuit.

“Long story short” in anul de gratie 2020 dupa indelungi discutii am reusit sa aduc 2 branduri premium in Romania, doua branduri  cu istorie si cu siguranta unii dintre cei mai dedicati producatori de barci de aluminiu din lume: LUND – www.lundboats.ro  , si AlumaCraft – https://alumacraft.ro/ 2 branduri americane premium, cu traditie care produc unele dintre cele mai exclusiviste, sigure, performante si calitative barci din lume. 

Va multumesc si ne vedem pe apa!

Claudiu Ionescu,

SC SpinningShop.ro SRL

Sediu social: Str. Marin Preda nr.4, bl.W, sc.A, ap28

Ramnicu Valcea

CIF: RO36839233

J38/900/2016

pentru noi este important ca pescarul sa faca aventurile si amintirile vietii lui pe apa ... insa in deplina siguranta

Pentru asta LUND pune la dispozitie o gama uriasa de barci, modele dimensiuni si foarte multe optionale ce se pot adauga, astfel ca si cei mai exigenti vor gasi negresit modelul potrivit.

Barcile se pot achizitiona atat in varianta fara trailer si motor dar si in variante complete incluzand absolut tot echipamentul necesar, de la sonare, baterii, chingi, motoare electrice si o multitudine de optionale astfel incat motto-ul LUND sa fie respectat ad literam si anume: “Experienta suprema la pescuit”

Solicita informatii

Campurile marcate cu * sunt necesare