Skip to content

Istoria Lund

Peste 70 ani de calitate

In 1948, G. Howard Lund a construit prima sa barca de aluminiu. Secretul din spatele succesului Lund a stat in maiestria lui. Cu o atentie extrema la detalii, prototipul lui Lund a oferit un design superior si inginerie inovatoare, creand o excelenta barca pentru pescuit.

Cand un vanzator din Inland Marine Corp. i-a cerut lui Howard inca 50 de barci de aluminiu, Lund Boat Company a inceput productia “Celor mai bune barci din lume” . In 1961 Howard a intemeiat Lund Metal Craft INC. si a intrat si pe piata barcilor de fibra. Odata cu achizitia Shell Lake Boat Company, Lund si-a crescut versatilitatea cu un produs dedicat atat familiilor cat si sportului.

Achizitia Shell Boat Company in 1968

Lund este este unic in industria barcilor inca din 1948 cu programul dedicat “Testat de ghizi” . Cativa ghizi sunt selectati pentru a utiliza modelele de barci Lund in toate conditiile in fiecare zi in timpul meseriei lor. Asta include situatii cu ape agitate, drumuri accidentate, maluri de acostare pietroase si multe alte conditii dificile, astfel incat putem spune ca barcile lund nu sunt menajate. Astfel s-a impamantenit zicala ” Daca lor le place, cu siguranta iti va placea si tie”

Testata de ghizi inca din 1948

Respectata de cei mai buni

Multiple generatii de pescari au avut incredere in barcile Lund pentru a performa in campionatele de pescuit si continuam sa fim in parteneriat cu unele dintre cele mai sonore nume profesioniste din pescuit.

In ziua de astazi barcile Lund sunt imprastiate pe tot mapamondul. Ca rezultat, vedem multe figuri fericite. Spre deosebire de alti producatori de barci, Lund inoveaza permanent !

Puteti vizualiza toate modelele de barci produse vreodata de Lund aici:

https://www.lundboats.com/catalog-archive/

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Solicita informatii

Campurile marcate cu * sunt necesare